,

Footpatrol x BEAMS x Saucony Grid 8000 – Only in Tokyo

 

De afgelopen jaren timmert Saucony aan de weg om een household name te worden in de sneakerwereld.

En wat is nou de beste manier om je als merk goed op de markt te zetten? Juist, middels collaborations met artiesten en sneaker stores. Saucony heeft al vele collabs op hun naam staan met o.a. Solebox, Hanon en ALIFE om zomaar wat bekende namen op te noemen.

FOOTPATROL-X-BEAMS-X-SAUCONY-ONLY-IN-TOKYO-640x427

Footpatrol en Saucony hebben vaker de handen ineen geslagen: de eerste samenwerking tussen de twee partijen was back in 2013 voor de Footpatrol X Saucony Shadow 6000 ‘ Only in Soho’. Dit jaar krijgen Londen-based Footpatrol en Saucony hulp van Japan-based Beams. Het resultaat? De Saucony Grid 8000 ‘ Only in Tokyo’.

FOOTPATROL-X-BEAMS-X-SAUCONY-ONLY-IN-TOKYO3-640x427

De upper is van een premium off-white pig skin suède, met een door BEAMS unieke gewoven sock materiaal als onderlaag op de toebox, side panel en hiel. De branding van beide stores is eerlijk verdeeld met BEAMS branding op de rechter schoen en Footpatrol op de linkerschoen.

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant krijgt een premium treatment met een leren binnenkant, suède voetbed en 3 sets extra veters. De Saucony Grid 8000 ‘ Only in Tokyo’ komt met matchende apparel en is vanaf 28 november online te verkrijgen via Footpatrol.

Via SF