, ,

Jordan 1 low ‘Chicago’

 

Dat de Air Jordan 1 ‘high’ in de OG colorways het goed doen onder de fans en op de markt is te zien aan de instant sellouts en hoge resell prijzen.

Niet al te lang geleden heeft Jordan Brand ons bijvoorbeeld al getrakteerd op een re-release van o.a de UNC en Chicago 1’s, die vrijwel direct uitverkocht waren. Wat voor lange tijd als het lelijke eendje werd gezien in de AJ1-series waren de low tops.

Maar sinds de release van de AJ1 Bred Low in 2013 is dat toch wel veranderd: in dat jaar kwam de Air Jordan 1 Low opnieuw tot leven in de Bred colorway, en niet lang daarna volgde ook de legendarische Royal Blue colorway.

Met het All Star weekend voor de deur komt de OG Chicago colorway op de low-top versie van de AJ1’s.

Screen-Shot-2016-01-16-at-6.56.03-PM

De colorway is hetzelfde als de hightop versie: varsity rood in combinatie met de zwarte laces en Swoosh maakt dit tot dé klassieke colorway zoals iedereen die kent. Het enige verschil tussen de low en hightops is dat het Wings-logo van Jordan Brand niet op de zijkant, maar op de hiel te vinden is. Onderstaande een verzameling van 2016 releases, waar je de J1’s tussen ziet staan:

air-jordan-releases-2016

All Star weekend zal plaatsvinden op 14 februari 2016 aanstaande. Ondanks een overvol aanbod aan speciale Valentinesday-releases, is dit een release die niet gemist mag worden. Om je low collectie aan te vullen of om de eerste low top 1 toe te voegen aan je collectie is valentijnsdag de perfecte dag om een oude liefde weer op te graven!

Pics by: