, ,

Nike Air Stab “Persian Violet”

 

Nike Air Stab “Persian Violet”

Van de Nike Air Stab zijn er al heel veel verschillende colorways uitgekomen. Eerder dit jaar maakte al de “Hot Lava” zijn rentre en zagen we veel Volt colorways, hiermee kunnen we wel zeggen dat Nike weer helemaal nieuw leven aan het blazen is in een van Tinker Hatfield’s creaties, de Nike Air Stab.

De nieuwste colorway op de Nike Air Stab is de “Persian Violet”. Deze Nike Air Stab wordt uitgebracht met een black upper, met “Persian Purple” accenten.  Het materiaal van de upper bestaat uit een combinatie van zwart mesh en suede aan de voorkant van de schoen, terwijl de achterkant bestaat uit wit leer. Hier vindt men ook weer de “Persian Purple” accenten, evenals de zool en de belettering van de schoen.

Het design van de schoen is verder in contrast gebracht door de witte zool zodat de schoen een hele strakke, beetje sportieve uitstraling krijgt. Door middel van deze kleuren combinatie is dit een schoen geworden voor hedendaags gebruik en die bij veel verschillende stijlen past. De uitstraling van de schoen is heel clean en daarom denken wij dat deze schoen met deze colorway door veel mensen gedragen gaat worden.

Laat ons weten wat jij vindt van de Nike Air Stab “Persian Violet”.

Bron: Sole Collector