, ,

Puma x Rihanna Creeper – Gold

 

Rihanna gaat de afgelopen tijd harder dan ooit, muziekaal en fashion wise. Met haar deal met Puma en haar titel als Creative Director heeft ze de mogelijkheid haar eigen kledinglijn én sneakerlijn te ontwerpen.

De eerste Rihanna X Puma sneaker kwam eind een aantal maanden geleden, de Puma ‘ Creeper’. De Creeper is een combinatie van het klassieke Puma Suede model met een 80’s punk touch door de hoge zool.

rihanna-puma-creeper-gold

Eerder zijn de Creepers uitgebracht in simpele all black, black white en khaki colorways,  maar in 2016 komen er flashy Creepers!

Oogverblindende gouden en zilveren exemplaartjes. Het materiaal van de upper doet een beetje denken aan de AM1 Liquid Gold en Silver.

Een shiny upper in beiden goud en zilver, rusten op de zwarte punk style Creeper zool. Zwarte inner lining met de zwarte veters zorgen voor de classic puma look. Helaas is er verder geen exacte releasedatum bekend en hebben we niet meerdere foto’s: met deze preview van het gouden model moet je het voorlopig doen… We’ll keep you posted.

Foto: princess_of_dopeness